Latest

ÖFKELİ ÇOCUKLAR İŞİD’İR HUDUDUN DIŞINDAKİ SURİYE 01

Articles/makaleler

  /   1246   /   13 October 2014, Monday

 Print
ÖFKELİ ÇOCUKLAR İŞİD’İR HUDUDUN DIŞINDAKİ SURİYE 01 Uyurgezer bir uyku sersemiliği var uyanıkların gözünde . direniş eksenininde Robot resimlerde Kobani Kuşatma altında ne yatıyor bunun altında . Çokuluslu askeri güce güç katmanın kimin güücüne gittiğinin güç anlaşılığı şimdiki zamanda her çiziktirdiği yazıyı muteber bir politik makale sanan güruha istirham ediyorum azıcık okuyun hem kitap okuyun hem olan biteni okuyun Bağdat ,Şam Tahran arasını ve BüyükBiraderin Müttefiklerle satır arasını okuyun ki satırlarınıza hakikat dökülsün... Yoksa süslü İŞİD le mücadele sözlerinizin alayı döküntü Çiğdem İŞİD Esintileri 2014

  

ÖFKELİ ÇOCUKLAR İŞİD’İR    HUDUDUN DIŞINDAKİ SURİYE  01

 

Uyurgezer bir uyku sersemiliği var uyanıkların gözünde . direniş eksenininde  Robot resimlerde Kobani Kuşatma altında ne yatıyor bunun altında .

Çokuluslu askeri güce güç katmanın kimin güücüne gittiğinin güç anlaşılığı şimdiki zamanda her çiziktirdiği yazıyı muteber bir politik makale sanan güruha istirham ediyorum azıcık okuyun hem kitap okuyun hem olan biteni okuyun Bağdat ,Şam Tahran arasını ve BüyükBiraderin Müttefiklerle satır arasını okuyun ki satırlarınıza hakikat dökülsün... Yoksa süslü İŞİD le mücadele sözlerinizin alayı döküntü Çiğdem İŞİD Esintileri 2014

Pervasızca kafir ve münafık avına çıkmış olan kafir ve münafıklar hangi simetrinin tüketim malı diye malın sahibi malın peşine düştüklerinde hedef şaşırtabliyorlarsa ,bu olana bitene mal mal bakıp  irdelemeden ahkam kesip sakala laf yetiştirirken sorumlulara mal etmek içinı triko kıllarını kıpırdatmadıklarındandır. Çiğdem İŞİD Kıl Esintileri 2014 

 

IŞİD  Bir av bu. . İsmi “Sürek”

Kimliği belirsiz eşgali robot resimli meçhul aktor  kokluyor maşasının üzerinden  Kimin kanı daha mübarek  Kimin  eli ile parçalandı ciğer kimin elinde kaldı yırtık yürek.

Kuşatma altında Kobani, cayır cayır yanan kuru otlar üzerinde bir sürek avı . Allah'tan, katillerin     müstehakını vermesini hatta lanetinin üzerine olmasını temenni edip buna dair beddua için avuçlarını açanların gazabına uğramış  Allah’ın dostları mazlum insanlar bize  gelip, "tekfirciler ölsün diye lanetlerken  diğer yandan onların Allah  tarafından sevdiklerine kavuşturulup, muratlarının verilmesi için  çabalayanlarla   aynı kişiler oldukları hatta  katilleri besleyen , lojistik desteği verenllerin olduğunu  delilleri ile sunarak gelip  bu  Allahın cezalarını  şikayet etseler,  yine de kendilerine  Araf'tayız süsü veren sözde tarafsızların  ortalığa yaydığı hükümetlerin terör örgütlerine destek verdiğinin üzerini örtenlerin   kirli dezenformasyon yayarken boynu altında kalmadığı için  yürek  yakıyor bu  kavanoz dipli  camı kırık dünya. Kavanoz kırıldı cam kırıkları batsın kanasın her yer. Zira  birinin tekbir diye yutturduğunu  diğeri tevekkül diye kakalamaya and içmiş . OburDünyalılar ve avanelerinden çıkan dışkıları şifadır diye fakirhanelerde  ziyafet sofrasına kurup,  tabaktaki  Allah’ı razı olduğu ameleler yalancı dolmasının   etrafına kaşık çatal bıçak dizenlerin mukaddes haç üzerine beş köşeli yıldız desenli masa örtüsünü kim çekecek ?

 

Eskilerin bir sözü vardır. Yemek bitip herkes bir an önce hokus pokus masa toplansa da koltuklara geçsek diye içinden geçirdiği sırada evde eğer bir halayık yoksa  şu söz söylenirdi.  ," Allah arttırsın sofrayı kuran kaldırsın . 

 

İşte öylesi  bir söz bu da . 

 

" Kimin İŞİDir gün yüzü görmeyesici İŞİD i Temizlemek"

 

Pis tezgahları aklamak için geleneksel  sakil yeminlere taş çıkarırcasına " iki gözüm önüme aksaın ki "diye kendine beddua ettiği süsü verirken yalan yere  yemin edenerin riyakarlığıyla irkiliyor mazlumlar. Palavrası bol Holywood'dan çıkmış bu dizi filmin oyuncularını senarist mi öldürecek yoksa katma değerli tezkeresi içinde fiyatta mı anlaşamadılar veyahut aktörlerin oyunculuğu mu kötü?  Oyuncular işsiz kalırsa ne olacak?. Zıkkımın köküne kadar dünyayı somuran Jandarma ve müttefikleri , büyük planının uygulayıcılarına şükür duası etmeden gümüş tepside yemek sonrası 5 çayında ikram edilen gövdeden ayrılmış kelleyi ekmeği katık etmeden mi yiyecek ?

 

 

Taşeron Siyonist Maşa bu ateşe ve kora dokunmadan hangi eli ile maşayı kavrayacak? Cici eli olur mu ?

 

Bir İŞİ DE , İŞİD'e  hedef gösterip kendisini sözde imha etmesi yönünde ,  talimat veren olağan şüpheli gibi davranmak olan avcı neredeyse daha bin yaşasın bin öldürdük  diye göstersek diye zil takıp oynayacak  İŞİD bahanesi ile  Şia ve Sünni Müslümanların insaniyet adına herhangi bir hedefte birleşmesini ütopya haline sokmak, Suriye kucağa gelsin diye Taşeron Siyonist Maşaları ile entrika dizmek  gözün retinasına ve idrak merkezine düşmedi hala.

 

IŞİD mevzilerini vurduk diyen BüyükBirader ve çözüm ortakları müttefiklerinin Kobani’deki direniş eksenininde neticelerinin nereye dogru yöneldiğini görmek biraz flu bir tablo olabilir lakin Suriye’nin İŞİD bahanesi ile düşürülmesi sırasında sofraya getirilecek iyi bir armut yok zira İran ayılar iyisini yesin diye ellerni armut toplayacak şekilde korkak alıştırmadılar bunca sene bundan sonra da huyları değişmez.

Bu sene başında Birleşmiş Milletler Cenevre Suriye sözde barış görüşmeleri sırasındaki ilk konuşmamda  bir söz söylemiştim "El etek öpülmez duruşunuz dik olmalıdır lakin bu sözde görecelidir. kanlı,kirli eli ve  kirli parayı tutmayan eller öpülür , zira onu öpen baş eğilmez diye", gectiğimiz günlerde İran  Byük Biraderin İŞİD'in kökünün kazınması bahanesi ile Dünyaya katil diye yaftaadığı havadan gayrimeşru şekilde bombaladığı Suriye yönetiminn  sinesine hançeri saplayıp sonra da diz çöktürerek   Şam'da rejim değişikliğinin en iyi kayısı olduğunu  savunan  istilacı ve dayatmacı  kumpasını yutturacağını sandığı  ve bu yolla Suriyenin feda edileceği  işbirliği teklifini reddettiğinde tam da bu hissiyatıma karşılık bulan ve akışın mukadderatına etki edecek  bir gelişme oldu.  O an mesele Ankara 'da kilitleniyordu . tampon bölge önerisi ile OrtaDoğu'daki sorunu bırakıp   nerdeyse   Asya-Pasifik eksenine kaçış planı yapması düşünülesi değildi doğrusu. 

 

 

Devam edecek.

 

 

H.Çiğdem Yorgancıoğlu

www.cigdemyorgancioglu.org

 

 

 

 

  

Comments