Latest

EGITIM YORGANCIOGLU -GECMIS KAYITLAR ARSIV

Training-workshopegitimseminer Atölye

  /   102   /   20 December 2021, Monday

 Print
EGITIM YORGANCIOGLU

  



Boazii Eitim

GELECEĞİN TEKNOLOJİLERİNİN INOVATİF LİDERİ VE SÜRDÜRÜLEBİLİR ETKİN İLETİŞİM STRATEJİLERİ.

  • Tarih: 27 Eylül 2019
  • Saat: 09:00 - 17:00
  • Yer: Kadıköy
  • Sunum: H. Çiğdem Yorgancıoğlu
0WEEKS0DAYS0HOURS0MİNUTES0SECONDS

AMAÇ.

Küresel ortamda dolaşıma giren her nevi gelecek algısı ve mevcut projeksiyonlarına dair İnsana ait olguları beyin, vucut kimyasının yanısıra paradigm dışı bakış temelli olarak davranış ve kökenleri ekseninde ve adli, fizyoloji, psikoloji, anatomi ve nöroloji gibi multi-disipinliner bakış açılarıyla; geleceğini tasarlayan özgüvenli , lider donanımı , inovatif yaratıcı ,mutlu başarılı dengeli insanı oluşturma süreçlerini ve geleceğin dünyasını nasıl sürdürülebilir şekide yönetileceğini aktarımı

Bu bağlamda, programda psikodinamik, bilişsel, biyolojik ve genetik, sosyal öğrenme ve davranışçı teori ve ekollerin bakış açılarında ontolojik(varlık) ve epistomolojik (bilgi kuramı) perspektifi de kapsayan bir noktadan İkna –İletişim –Zor İnsan – Paradigma –Algı-Manipülasyon –Çatışma- Analilitik Düşünme Problem Çözme ve Uyum temeline ve bir takım Teknoloji-İnsanlık ikilemlerine bugünden geleceğe doğru uzanarak irdelenmesi,

Anarşist Robotlar ve İtaatkar Yapay Zeka, Dürtüsel Safsatadaki İnsanlığa karşı Dijital Bilgelik
Bio-Enformasyon Bilişsel İletişim, Sibernetik Algoritma Rüyası -Zor İnsan Zor Robot İlişkileri
Bilişsel Aksiyetede iletişim ve Savunma mekanizmalari,Oksitosin Açığını kapatmayan Sosyal Medya ,Nöroaktivite ve Beyinde Ödül merkezi Sayacı ,Ana rahmini terkeden İnsanın Dijital Doğumu –Frankestein Fobisi,Nomofobinin ileriki aşaması FoMO (Fear of missing out), yani gelişmeleri kaçırma korkUS’’u…,teknoloji bağımlılığı mı iletişim mi?
İletişimin yeni kalesi .İnfoteizm, Tanrı’ya bilimsel yöneliş ve Enformasyon çağı ,Etkin Sosyal Medya Etkin İletişim ,İnsan Dijitalleşiyor Makine ve robotlar İnsana dönüşüyor mu?
bilgi’ taşıyabilien ‘posta güvercini’ kimdir Polaritede SuperOrganizmayı yakalayan İnsan,Çağdaş Dijital İlkellik

Değişimin hızını yapıcı denetleme becerilerini kazanma yolunda ,tüm bu sayılan olguların arkasındaki İnsan beyin kimyası ve davranısal boyutu ve etkin iletiimin stratejilerinin mercek altına alınması amaçlanmakta olu role—playing uygulamalarla pekiştirilmesi esastır .

H. Çiğdem Yorgancıoğlu

SUNUM.

Boğaziçi Üniversitesi – İdari Bilimler Fakültesi İşletme – Ekonomi mezunu. Yeminli Tercüman – Bilişim, Telekomünikasyon ve Enerji, FMCG ve Genel Üretim ve Hizmet Sektörü Sözleşmeleri ile ilgili risk değerlendirme konusunda Ceza ve Hukuk Mahkemelerinde Bilirkişi – Tedarikçi Denetçi – Sözleşme (Ticari) Risk & Kurumsal Danışmanı, Eğitimci, Boğaziçi Üniversitesi, Haliç vb. üniversitelerde Visiting Profesör olarak seminerler vermekte. Motivasyonel Konuşmacı. Dünya Gezgini (Toplam ziyaret edilen 100 ülke) – Resim ve Teatral Performans Sanatçısı. Yazar – Dalgıç – Lisanslı Yüzücü.
İngiltere de Hukuk sertifika programını tamamlanması sonrası 27 yıllık iş deneyimine sahip olup, çeşitli şirketlerde yöneticilik (Dış Ticaret Müd / Finans Müd), (Satınalma, Tedarik, Sözleşme Yönetimi) uzmanlık görevindeki deneyimine istinaden Bilgi Teknolojileri, İletişim, Telekomünikasyon, Gıda, FMCG, Lojistik, Farmakoloji, Dış Ticaret vb. sektöründe teknik satınalma, sözleşme riskleri ile ilgili “Paradigma Yaşam Boyu değişim” modülleri altında Yaratıcı düşünce ile değişime uyum ve Liderlik, İletişim, Kurumdaşlık, Vücut Dili ve Nefes Teknikleri, İkna ve Müzakere Teknikleri, İleri Müzakere teknikleri ve Diplomasi, Çatışma Çözümü, Zor Müşteri ve İnsan Yönetimi, Kişisel ve Kurumsal Dinamizm, Lojistik, Sosyal Medya, Çağrı Merkezlerinde Etkin İletişim Teknikleri, Stres Yönetimi, HR İşe Alım Mülakat Teknikleri, Etkin Tahsilat İkna Yönetimi konusunda Türkçe ve İngilizce eğitmenlik, mentorluk hizmeti vermektedir.

Beş kıtada dolaşan bir dünya gezgini ve aynı zamanda Türkiye, Yurt dışında sergiler / performanslarla sunum yapan, ülkelerin diplomatları büyük elçileri ya da çeşitli uygarlıkların kabileleri ile röportajlar yapan yurt dışında ülkemizi temsil eden bir sanatçı olan ve kariyer ile birlikte sıra dışı yaşam becerilerini, paradigma dışı düşünce sistemini hayatında bizzat uygulayarak yaşayan, dünya gezilerindeki deneyimlerini TRT de Seyyah programında ve konuk olarak katıldığı TV programlarında anlatan H. Çiğdem Yorgancıoğlu Barış ve Eğitim konulu çeşitli sosyal sorumluluk projeleri ile de uğraşmaktadır. Hali hazırda RICHLEND adlı NGO Platformun da kurucu ortağıdır.

İlk kitabı 2003`te yayınlanan Yorgancıoğlu’nun Nemrut Kommagene festivali anısına yazdığı şiirlerin CD ve kitap satış gelirleri Valilik tarafından Doğuda eğitime ve Turizm tanıtımına aktarılmaktadır. 2. Kitabı şu anda 65 bin öğrencinin ders kitabı olarak okuduğu, geliri yine 65 bin öğrenci ders gereçleri ve projelerine aktarılan bir kitaptır. Bu kitap yine Valilik tarafından Kültür yayını olarak basılmıştır. Çeşitli illerde Kültür Turizm Bakanlığı Valilik ve Belediyelerin düzenlemiş olduğu Uluslararası festivallere Konuşmacı, Eğitimci, Sanatçı ya da Jüri üyesi olarak katılan Yorgancıoğlu Türkiye’de eğitim, resim ve makalelerinde anagramları da kullanarak “Oulipo” tekniğini uygulayan ilk kişi olarak da tanınmaktadır. Türkiye’yi Büyükelçilik ve Ticaret Odası destekli olarak Yurt dışında temsil eden bir sanatçı ve eğitmendir.

KATILIM İÇİN KAYIT FORMU DOLDURULMASI VE TARAFIMIZA GÖNDERİLMESİ GEREKMEKTEDİR

Tek Kişilik Katılım Bedeli: 850 TL + KDV ({[yuzde]}18)

Katılım Şartları

  1. Eğitim Bedeli, Boğaziçi Cri Eğitim Turizm Organizasyon ve Basın Yayın Ticaret Limited Şirketi’nin hesabına yatırılabilir.
  2. Program öncesinde banka dekontunun tarafımıza gönderilmesi gerekmektedir.
  3. Aynı programa 3 kişi ve üzeri katılımlarda {[yuzde]}5, 6 kişi ve üzeri katılımlarda {[yuzde]}10 indirim sağlanmaktadır.
  4. Öğle yemeği, çay-kahve, eğitim kitap veya dokümanları ücrete dahildir. Tüm programlar sonunda katılımcılara katılım sertifikası verilmektedir.

Hizmet Sözleşmesi

  1. Katılımcı firma, siz veya size/sizi; Etkinlik hizmet sözleşmesinde belirlendiği üzere, etkinlik ödemesini yapacak ve sözleşme maddelerinde belirtilen hükümleri yerine getirmekle yükümlü tüzel kişiliği ifade eder.
  2. Boğaziçi CRI Eğitim mücbir sebeplerle, istediğinde ve gerek gördüğünde, etkinlik fiyatlarında, etkinlik mekânında, tarihinde ve etkinlik içeriklerinde (konu başlıkları, konuşmacılar vb. gibi) iptal ve değişiklik yapabilir.
  3. Katılımcı firma, herhangi bir sebepten dolayı yapacağı kayıt iptallerini, etkinlik tarihinden 3 gün öncesine kadar bildirmemesi halinde etkinlik için belirtilen ücreti, hizmet alımı gerçekleşmemiş olsa bile, etkinlik tarihinden sonraki 5 iş günü içerisinde ödemeyi, ödeme yapıldıysa da herhangi bir ücret iadesi ve değişiklik yapılmayacağını kabul eder.
  4. Katılımcı Firma, T.C. Devletinin yürürlükte olan tüm kanunlarına, bu kanunlara, güvenlik, sağlık düzenlemeleri, anti-terörizm yasaları ve düzenlemeleri de dâhil olmak üzere, uygun davranacağını kabul etmektedir.
  5. Katılımcı Firma, bu sözleşme kapsamında, bu sözleşmeye yapılacak herhangi bir ekleme veya değişiklik için veya taraflar arası herhangi diğer bir bildirim ya da iletişimin, E-Posta veya fax yoluyla gönderilip alınan imzaların, orijinal imzalar gibi geçerli ve uygulanabilir olduğunu kabul eder.
  6. Bu sözleşme, T.C. maddi hukukuna tabi olacak ve buna uygun olarak yorumlanacaktır. Taraflar bu sözleşmeden doğacak herhangi bir uyuşmazlığın çözümünde, İstanbul mahkemelerinin ve icra dairelerinin yetkili olacağını kabul etmiştir.
1995 © Telif Hakkı - Boğaziçi Eğitim
Etkili İletişim Öfke Kontrolü ve Stres YönetimiYeni Dönem Hedeflerle Yönetim ve Strateji Zirvesi
  

Comments